Telefoon doorschakelen – zo gemakkelijk is het!

Het is er gemakkelijk om uw telefoon naar een telefoonservice of antwoordservice door te schakelen.

Telefoon doorschakelen, vast én mobiel?

Uw telefoon doorschakelen is tegenwoordig erg simpel!  Met *21 schakelt u de telefoon direct door. Indien u gebruik maakt van ISDN is dit door te schakelen met *210.

Hoe werkt het precies?

Typ eerst *21* (of *210*). Typ vervolgens het (mobiele) telefoonnummer in waar u naar wilt doorschakelen. Sluit af met #. Als u nu wordt gebeld dan wordt uw telefoontje doorgeschakeld naar het nummer dat u ingegeven heeft. Als u dan de doorschakeling wilt beëindigen, kunt u #21# intoetsen.

De tarieven voor doorschakelen

Aanzetten en uitzetten van *21 en *210 is bijna altijd gratis. Het bellen van uw telefoonnummer naar het bestemmingsnummer betaalt u echter wel. Daarnaast zijn er uiteraard kosten gebonden aan de antwoordservice die u gebruikt voor het beantwoorden van uw bedrijfstelefoon.

Vertraagd doorschakelen mogelijk

Bijna alle telecomproviders bieden ook vertraging bij het doorschakelen aan. Bij het vertragend doorschakelen gaat elke binnenkomende oproep vijf keer over. U heeft in die tijd de keuze om zelf op te nemen doet u dit niet, dan wordt de beller gelijk doorgeschakeld, dit gebeurt bij *61 doorschakelen.

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Volg ons op Twitter

    have data = false

    Bofa Telefoondienst


    referentie